Maak kennis met Casper van der Horst

Casper van der Horst is op 1 november 2022 gestart als hardware/software engineer bij Condi food. De eerste 2 maanden werkte hij gedurende 2 dagen per week en was bezig met het afronden van zijn Master embedded systems aan de TU Delft. In 2018 heeft hij zijn bachelor electrical engineering gehaald aan de TU Delft

Casper vindt het belangrijk dat hij zijn kennis van de beide opleidingen goed een plek kan geven. Daarnaast werkt hij graag op grensvlakken van werkgebieden: “hierdoor zit je minder snel vast in oplossingen uit een van de gebieden en krijg je een beter resultaat”.

Condi is een interessant bedrijf. Het richt zich op een maatschappelijk belangrijk onderwerp en biedt oplossingen om de voedselveiligheid te verbeteren. De cultuur en aanpak spreken erg aan: “het is een klein bedrijf dus je bent van alles op de hoogte. We zijn bovendien heel flexibel en doen daadwerkelijk zelf de ontwikkeling van de producten en toepassingen”.

De functie hardware/software engineer is precies wat Casper motiveert. Hij kan in de praktijk brengen wat hij heeft gestudeerd en werkt aan toepassingen die nog niet bestaan: “je bent aan het innoveren”.

Klanten kunnen van Casper verwachten dat hij zich volledig zal inzetten om de visie van Condi te realiseren, maar hij wil ook realistische verwachtingen scheppen: “duidelijk maken dat het echt kan”. Collega’s zijn ook goed af: ik ga mij volledig inzetten en leren hoe ik kan bijdragen om de producten en diensten te verbeteren”.